TT5 tangentialarm 

Efter Clearaudio overtog amerikanske Souther er tonearmene i den grad blevet forbedret og udviklet hvad angår materialevalg og produktion. Topmodellen TT1 til små kr 200.000,- kan erhverves i forskellige udformninger afhæng af den om tænkes monteret på Statement pladespilleren eller Master Innovation. 

Tangentialarmsprincippet er det optimale da fejlsporing er næstmest nul, desværre er armene også temmelig kostbare. Men nu introducerer Clearaudio TT5 til kun kr 17.850,- incl Sixstream+ tonearmskabel og i Clearaudio’s sædvanlige høje kvalitet. 


Til forskel fra modellerne TT2 og TT3 kan TT5 ikke vippes og således er direkte tilgang fra oven til pladen – i praksis giver det dog ingen problemer, idet der er rigeligt frirum mellem tværarmen og pladetallerken til at skifte plade. Ønskes den direkte tilgang tilbyder Clearaudio en svingarmbase til TT5, således kan hele armen kan drejes til siden. 


Armen påmoteres pladespillen med den for 9” radialarme meget almindelige afstand til pladeaksen på 222 mm og passer derfor umiddelbart på langt de fleste pladespillere. Således tilbyder Clearaudio også en samlet pakke med Performance DC, TT5 og Essence MC pickup til kun kr 40.000,- (excl swing base). 

Leveres i sort og sølv. 

 

www.activ-hifi.dk NOMONO