Streaming med Play-fi

Paradigm PWLINK er streamingbox til dig der ønsker at supplere dit eksisterende anlæg med streaming – men PWLINK stopper ikke der, PWLINK har også indbygget volumenkontrol, så den kan tilsluttes direkte til et par aktive højttalere og fungere som et komplet anlæg i sig selv. Det hele styres nemt og enkelt via en velfungerede og gennemarbejdet APP udviklet af DTS - DTS Play-Fi.

 


 

PWLINK streamer fra alle større streamingtjenester (Spotify, Tidal mm..), fra din egen musiksamling (fra PC eller server) og internetradio – alt sammen tabsfrit og op til 192 KHz 24 bit. Hertil så byder PWLINK også på både en analog og en digital indgang – og tilmed en digital udgang. 

 

Men det virkeligt spændende begynder først nu. Paradigm har udstyret PWLINK med Anthems yderst velfungerende ARC rumkorrektion - vi ved at det fungerer glimrende fra såvel Anthems surroundprodukter og senest også i Martin Logans Renaissance ESL 15A elektrostathøjttalere og de imponerende Paradigm Concept 4F.

 

Du kender det sikker alt for godt. Bas der virker buldrende og ulden – eller måske spiller dit anlæg slankt og kedeligt? – eller du savner slagkraft og præcision? Det alt sammen skyldes med stor sandsynlighed akustikken i dit lytterum. En højttaler kan være nok så god, men den kommer aldrig til at spille bedre en akustikken i det rum den er placeret i. ARC rumkorrektion løser problemerne digitalt og skal give dig "en nær fejlfri gengivelse under stort set alle forhold, i alle rum og næsten uanset hvor du vælger at placere dine højttalere", udlover producenten.

 

Distributøren Inteceptor siger: "Vi har prøvet PWLINK i flere konstellationer: Direkte tilsluttet til et par aktive højttalere – forbedringen skreg til himlen. Det var pludseligt som at lytte på et anlæg i en helt anden klasse! Præcist, veldefineret og velartikuleret. 

Vi har prøvet PWLINK på et par anlæg i den bedre ende. Her strammede rumkorrektionen voldsomt op på bassen, så den fremstod skarpskårent og befriende fri for betoning - med det til følge, at hele oplevelsen blev meget lettere og fangede musikkens drive på en helt ny og forfriskende måde."

 

Både rumkorretion og volumen virker også på den digitale udgang, så det er muligt, at tilslutte PWLINK til en forstærker med digital indgang eller at opgradere med en ekstern DAC hvis man finder PWLINK indbyggede utilstrækkelig.


Paradigm PWLINK koster 4000 kr  …og så fylder den ikke mere end en madkasse!

 

www.interceptor.dk

NOMONO