Rotel, Elac og julevin hos Audiocompaniet

Audiocompagniet indbyder til en hyggelig lørdag i selskab med Erik Hansen fra SAS Audio. Erik vil kunne træffes i butikken fra åbningstid kl. 10.00, hvor han vil fortælle lidt om de spændende produkter i Rotels nye 14 Serie og de velspillende højttalere og streamere fra ELAC. Erik Hansen har fået mulighed for at vi som de første i verden vil kunne præsentere den nye meget spændende Element forstærker fra ELAC. 

 

Fra kl. 13.00 vil vi overlade stafetten til Erik Hansen der mere systematisk vil give de fremmødte mulighed for at lytte til de spændende nyheder i Rotels 14 Serie og de meget flotte og lydmæssigt vellykkede ELAC FS 407 med de avancerede Jet-diskantenheder.  

Der vil yderligere blive mulighed for at lytte til et større system bestående af Rotel RC 1590/RB 1590 og en af de større højttalermodeller fra Elac.

 

Arrangemenetet finder sted lørdag den 26. november kl. 10.00 - 15.00 i butikken på Klostervej 23K, Odense.

 

Da der bydes på en sandwich og vin til den del af arrangementet der finder sted fra Kl. 13.00 - 15.00 er der tilmelding til denne del. Ulrik Rønlev fra VinMedKant er i butikken og vil præsentere nogle af sine bedste julevine - Ulrik lover at der nok skal være nogle gode tilbud på årets julevin.

 

Tilmelding: Gerne via sms 42 43 42 30 eller mail audiocompagniet@gmail.com


NOMONO