Nye Anniversary amps

Hifistore.dk og Now-in-stereo præsenterer de nye Puccini Anniversary og  Maestro Anniversary forstærkere på det danske markedet. 

 


 

Puccini Anniversary:

Det er 20 år siden at Italienske Audioanalouge starte med at bygge forstærkere og Puccini MK1 var den første forstærker. Puccini er løbende blevet opdateret og nu altså kommet i en jubilæumsversion.

Visionen har været at lave den bedste Puccini nogensinde, som skal vise hvordan firmaet vil lave forstærkere fremover. Forstærkeren er konstrueret uden feedback, hvilket gør den meget lidt følsom over for højttalernes impedans og den er desuden opbygget  med en balanceret forforstærker.

 


 

Maestro Anniversary:

Maestro Anniversary er den største integreret forstærker fra det italienske high-end firma. Med i udviklingen har bla. været de erfaringer som udviklingsingeniørerne gjorde under udviklingen af Puccini Anniversary. Selve grundideen er meget lig med Puccini, men med en vigtig forskel: Maestro Anniversary er fuldt balanceret, lige fra indgangen til effektforstærkeren. Dette krævede en fordobling af udgangstrinnene. Alle trin i forstærkeren er konstrueret uden feedback. Effekten i Anniversary-modellen er øget til 150W i 8 ohm ved at bruge en ny type drivere og udgangstransistorer og der bruges nu fire transistorer pr. kanal. For at sørge for stabiliteten i forstærkeren bruges en DC servo som træder i kraft ved allerede en tiendedel af en Hz og langt udover hørbare frekvenser. Overalt er der brugt komponenter af højeste kvalitet for at sikre bedst mulig lydkvalitet.

 

www.hifistore.dk 

NOMONO