Meze - nyt brand i dk

99 Classics hovedtelefonen fra det relativt nye brand Meze drøner ind på det overfyldte hovedtelefon marked og har taget fagpressen og hifi-entusiaster med storm. Fra at være helt ukendt har Meze med den nye 99 Classics i 2016 formået at mænge sig med de helt store spillere på markedet. Meze er nu også tilgængelig i Danmark.

 

"Den internationale fagpresse betegner Meze 99 Classics som den mest engagerende og musikalske hovedtelefon i prisklassen omkring 2-3.000 kr. Eksempelvis har 99 Classics netop vundet en stortest over både dynamiske og planar-magnetiske hovedtelefoner fra de store producenter i engelske HiFi Chioce, maj 2016. Lyden af Meze 99 Classics beskrives i fagbladene som sensationel musikalsk, med en naturlig, balanceret lyd, transient fra top til bund. Dynamisk, levende og engageret", siger man fra distributøren purist.dk.

 

Som fagpressen bemærker, så er Meze 99 Classics et eksempel på, at en lille producent med begrænsede ressourcer, men med engagerede folk, utrætteligt udviklingsarbejde, kærlighed til ædle materialer, højt håndværksmæssigt niveau og en passion for musik, kan udvikle et produkt, som kan overgå de store producenter, som har helt anderledes ressourcer til rådighed.


De aktive lydkomponenter i 99 Classics er resultatet af flere års udviklingsarbejde, hvor de forskellige komponenters kvalitet og sammenspil er optimeret. 99 Classics er opbygget af ædle materialer, fx ægte træ (valnød og ahorn) som gennemgår en 3 uger lang forarbejdning, der dels sikrer optimalt samspil med højttalerelementerne, samtidig med at det giver den flotte, silkebløde overflade. Der er ikke skyggen af plastic eller limninger, og samlet giver dette hovedtelefonen et meget eksklusivt udseende.


Meze 99 Classics fås i tre udgaver: valnød/sølv, valnød/guld og ahorn/sølv. Pris 2.295,- kr. og sælges i Danmark af purist.dk, som er officiel importør af Mezes produkter. Kan i en begrænset introduktionsperiode fås til intropris på 1.995,- kr.

 

www.purist.dk


NOMONO