Velkommen til efteråret
Thursday, August 12, 2010 - 09:19
Gäst

 

Den danske sommer har været fantastisk i år. Så flot at det skulle nydes. Med strand- og skovture er der ikke tænkt meget på hifi, og dog - lidt har der været ind over.

Naboen kom forleden med en stak LP'er - ikke det mest fantastiske, men der var lovning på mere. Sådan! Der har været grilaftener, lune sommeaftener og stuer opvarmet af rørforstærkere og anden elektronik, så det krævede rimelige mængder af væske. Litervis af koldt vand og lidt rødvin er der røget ned.
En af disse sommeraftener stod på afprøvning af en PS Audio Power Plant Premier - en såkaldt strøm regenerator. Den har jeg ikke oplevet før, men fremover kommer den til at supplere de mange andre apparater der varmer i stuen. Uden strøm kører det ikke. Det gælder hifi såvel som alt muligt andet her i livet. Der skal energi og vitaminer til.

Solen og sommeren har givet mig masser af energi, så når temperaturerne igen nærmer sig det uudholdelige, ligger der en masse spændende ting og venter. På hylden står en Aestehthix Rhea Signature, som har spillet en måneds tid. Der er også et par nye pickupper og andre mere specielle ting på vej. Pladespillerne skal snart igen op i fulde omdrejninger og musikken fra de mange nye og gamle skiver skal nydes og fordøjes.
Tak for en god sommer - velkommen til efteråret!

 

Jan Nielsen

 

NOMONO